REVITABLU:

  • Biljna mješavina koja se sastoji od plavo-zelene alge (AFA), bobice sea buckthorn berry (pasji trn) i aloe vere, s dodatkom beta glukana.

  • zA OVE BILJKE znanstveno JE dokazano da značajno pomažu matičnim stanicama u obavljanju njihovih funkcija

Sastojci:

Plavo-zelena alga

Izvorno iz Oregonskog jezera Klamath, plavo-zelene alga (AFA – aphanizomenon flos-aquae) poznata je u svijetu kao jedna od najhranjivijih prehrambenih tvari.

Sea buckthorn berry

Tzv. pasji trn, krkavina, porijeklom s tibetanske visoravni, krkavina je oporna, narančasta bobica koja se koristi više od 1300 godina u kineskoj i tibetantskoj medicini.

Aloe vera

Uzgajana u tropskim klimatskim područjima širom svijeta, aloe vera se već gotovo 6000 godina koristi zbog korisnih svojstava za ljudsko zdravlje.

Što su matične stanice?

Kako bi razumjeli kako ovaj proizvod djeluje i radi, prvo moramo razumjeti što su matične stanice i zašto su one važne u našem tijelu.

Naime, znanstveno je dokazano da ne starimo zbog akumuliranja godina. Svaki dan naše stanice odumiru i zamjenjuju se novima. Naše zdravlje ovisi ISKLJUČIVO o ravnoteži između stanica koje odumiru i novih koje se stvaraju. Kako možemo stvoriti nove stanice svakoga dana? Nove stanice mozga, bubrega, mišića, srca..itd?

Zahvaljujući matičnim stanicama.

Svaka matična stanica može promijeniti svoju strukturu i postati posebna stanica u našem tijelu (npr. stanica mozga). Matične stanice se nalaze svuda u našem tijelu, a proizvodi ih naša koštana srž (otprilike imamo oko 125 milijuna matičnih stanica u koštanoj srži i oko 10 milijuna koje svakoga trenutka kolaju našim krvotokom i popravljaju štetu tamo gdje je to potrebno). Slično kao kad se porežete, pa rana zaraste.

To sve dovelo je do znanstveno utemeljene činjenice: što više imamo matičnih stanica u krvotoku, to je bolje naše zdavlje općenito. Što više matičnih stanica imamo na raspolaganju, to one bolje mogu popraviti štetu i obnoviti oštećeno tkivo.

Slijedeće pitanje za znanost je bilo: na koji način povećati broj matičnih stanica i to prirodnim putem?

Znanstvenici proučavaju ovu problematiku već nekoliko godina, a među njima i dr. Christian Drapeau koji je cijeli svoj profesionalni put znanstvenika posvetio traženju najboljeg sastojka koji bi na prirodan način poboljšao proizvodnju matičnih stanica.

Ekskluzivno za Jeunesse (dakle proizvod koji nećete naći nigdje drugdje), formulirao je posebnu biljnu mješavinu od ova tri ključna sastojka, s dodatkom beta glukana, koja djeluju u sinergiji i imaju zadatak proizvesti što veći broj matičnih stanica, na prirodan način.

Kad uzimamo Revitablu dnevno, vrlo brzo ćemo primjetiti porast energije i sveopće bolje funkcioniranje organizma.

Kako se koristi?


Jednostavan je za upotrebu i ugodnog okusa.

Jednu vrećicu pomiješamo s 2 dcl vode i popijemo.

Tvorac REVITABLU je kanadski znanstvenik, dr. Christian Drapeau, pionir u istraživanju matičnih stanica.